CAMERELE NOASTRE

Camerele noastre, proiectate cu stil, radiază eleganță și confort. Selecția atentă a țesăturilor de înaltă calitate și a celor mai fine materiale textile sporește ambianța unică a acestora. Paturile oaspeților, cu saltele de o calitate superioară și plapume din puf, asigură un somn odihnitor.

CAMERE COZY


Camere spațioase, ideale pentru una sau două persoane, dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, prin satelit, cu canale internaționale, ferestre izolate fonic, telefon cu linie directă, seif electronic, mini-bar, facilități de preparare a cafelei și ceaiului în cameră, Wi-Fi gratuit, încuietoare electronică la ușă și biroul de lucru. Băi echipate modern, cu obiecte sanitare din granit și porțelan, duș de tip walk-in, încălzire prin pardoseală, uscător de păr, oglindă cosmetică, articole de toaletă pentru oaspeți, prosoape pufoase.

CAMERE SPAȚIOASE


Camerele noastre cele mai spațioase, ideale pentru familii de până la 3 membri și pentru călătorii cu sejururi lungi, dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, canale prin satelit, internaționale, ferestre izolate fonic, telefon cu linie directă, seif electronic, mini-bar, facilități pentru prepararea de cafea și ceai în cameră, Wi-Fi gratuit, blocare electronică a ușii, birou de lucru.
Băi echipate modern, cu obiecte sanitare din granit și porțelan, duș de tip walk-in, încălzire prin pardoseală, uscător de păr, oglindă cosmetică, articole de toaletă pentru oaspeți, prosoape pufoase. Beneficii suplimentare: sticlă de apă gratuită pe sejur, halat de baie / papuci și check-in anticipat (înainte de ora 14:00) / check-out târziu (după ora 12:00), în funcție de disponibilitate.

CAMERE CU SEMNĂTURĂ


Camera noastră de semnătură cu acces la terasa privată, dotată cu aer condiționat reglabil individual, 2 televizoare cu ecran plat, cu canale internaționale prin satelit, ferestre izolate fonic, telefon cu linie directă, seif electronic de mărimea unui laptop, mini-bar, aparat de cafea Nespresso cu cafea gratuită ; facilități pentru prepararea ceaiului, Wi-Fi gratuit, închidere electronică a ușii, birou de lucru. Băi moderne echipate cu obiecte sanitare din granit și porțelan, cadă, încălzire prin pardoseală, uscător de păr, oglindă cosmetică, articole de toaletă pentru oaspeți, prosoape pufoase. Beneficii suplimentare: Bun venit VIP, halate de baie, papuci și check-in anticipat (înainte de ora 14:00) / check-out târziu (după ora 12:00), în funcție de disponibilitate.

Alege din camerele noastre de hotel

Mănâncă și bea cu stil!

FACILITĂȚI HOTEL

Cele mai bune servicii hoteliere

Camerele noastre, proiectate cu stil, radiază eleganță și confort. Selecția atentă a țesăturilor de înaltă calitate și a celor mai fine materiale textile sporește ambianța unică a acestora. Paturile oaspeților, cu saltele de o calitate superioară și plapume din puf, asigură un somn odihnitor.

WiFi Gratuit

Serviciu spălătorie

Facilități VIP

Seif în cameră

Mini Bar

Canal de filme

Aer condiționat

Opțiuni de lenjerie

TV prin satelit