DESPRE NOI

Bun venit la fermecătorul nostru hotel boutique din inima Bucureștiului!

Locația noastră centrală este punctul de plecare perfect pentru a explora tot ceea ce acest oraș vibrant are de oferit. Hotelul nostru este situat la o scurtă plimbare de Universitatea din București, de pitorescul Grădinii Cișmigiu, de Teatrul Național, de Muzeul Național de Artă și de centrul vechi, care se mândrește cu o multitudine de baruri, restaurante și pub-uri.

Deplasarea nu ar putea fi mai ușoară, cu stații de autobuz la doar două minute de mers pe jos, gara principală la 15 minute de mers cu mașina, iar stația de metrou la doar 200 de metri de locația noastră. Această rețea excelentă de transport vă conectează la locatiile importante de business și la atracțiile de top din orasul nostrum, si nu numai, inclusiv Piața Victoriei, care găzduiește numeroase muzee si puncte de interes turistic, zona de lux Aviatorilor, unde puteți vizita frumosul parc Herăstrău, emblematicul Arc de Triumf.

În calitate de oaspete al nostru, veți avea acces gratuit la mini-SPA, care include două tipuri de saune și o sală de fitness. De asemenea, vă puteți delecta cu o selecție excepțională de vinuri românești și internaționale la bistroul nostru din incintă, în timp ce savurați o gustare ușoară. Pentru și mai multe opțiuni de luat masa și de divertisment, centrul vechi al orașului se află la numai 10 minute de mers pe jos.

Locația se afla la doar 18 km de Aeroportul Internațional Henri Coandă și putem oferi un serviciu de transfer, la un cost suplimentar. Rezervați-vă astăzi sejurul la noi și descoperiți tot ce are Bucureștiul mai bun de oferit!

5/5

Eat, Sleep, and Network in Style

Câștigător TripAdvisor Travellers' Choice 2018

CAMERELE NOASTRE

Camerele noastre, proiectate cu stil, radiază eleganță și confort. Selecția atentă a țesăturilor de înaltă calitate și a celor mai fine materiale textile sporește ambianța unică a acestora. Paturile oaspeților, cu saltele de o calitate superioară și plapume din puf, asigură un somn odihnitor.

Toate camerele noastre sunt dotate cu băi private, aer condiționat, televizoare LCD cu ecran plat și aparate de cafea Nespresso.

PEAKTURE HOTEL este locul perfect pentru întâlnirile, conferințele sau evenimentele dumneavoastră corporate sau private, cu o locație ideală, un design interior contemporan și facilități de ultimă generație.

Ne ocupăm personal de dumneavoastră și vă oferim cele mai bune oferte, personalizate pe nevoile si dorintele voastre. O echipă dedicată de personal este disponibilă pentru a vă asista în organizarea evenimentului.

• tehnologie de ultimă generație: proiector LCD, TV/video/DVD, ecrane, flipchart, CD player, conexiune telefonică directă (ISDN și analogic).
• acces gratuit la internet (prin LAN și wireless) în toate sălile de conferințe.
• serviciu de concierge (rezervări la restaurante, bilete la teatru/operă, etc).
• servicii de secretariat disponibile la cerere.